مجله ولنجک

معرفی اسپانسرها ( جایگاه هدر )

آموزش تهیه ذرت مکزیکی خانگی

تاریخ : 1404.02.22
نویسنده : AdoniS
نظرات : 0

بی بی پز : ذرت مکزیکی ، یکی از خوشمزه ترین خوراک ها است که اغلب در فصول سرد سال ، طرفداران خود را جذب کرده و سرو می شود. با انواع موادی که به آنها علاقه داریم و ذائقه آن را می پسندد ، میتوان ذرت های مکزیکی را طعم دار کرد. در این بخش ، یک نمونه از مزه دار کردن و روش تهیه ذرت مکزیکی را ارائه کرده ایم که معمولا اکثر ذائقه ها ، آن را می پسندند .

 

 

 

آموزش تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه

 

 

 


مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی

 


ذرت کنسروی یک قوطی

 


قارچ ورقه شده به اندازه ای که دوست دارید

 


پنیر پیتزا یک لیوان 

 


آویشن و فلفل سیاه و نمک

 


سس هزار جزیره نصف لیوان

 


کره پنجاه گرمی

 

 

 


طرز تهیه ذرت مکزیکی

 


ابتدا کره را در تاوه بگذارید تا آب شود . بعد قارچ های ورقه شده را
 اضافه کنید و درب تاوه را بگذارید تا کمی بپزد . حدود پنج دقیقه کافی است .

 

 

 

سپس درب تابه را بردارید تا آب اضافیی قارچ ها  کشیده شود .

 

 

 

ذرت ها را بریزید و درب تابه را ببندید تا کمی ذرت ها نرم شوند .

 

 

 

آویشن و نمک و فلفل سیاه را بریزید و هم بزنید .

 

 

 

پنیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید .

 

 

 

تاوه از روی حرارت برداشته و اجازه دهید کمی خنک شود و سپس سس را اضافه کنید . 

 

 

 

نکته

 

 

 

میتوانید از سس مایونز هم استفاده کنید . 

 


مقدار مواد را می توانید بر اساس ذائقه خود کم یا زیاد کنید .

 

 

 

 

 

نوش جان

دسته بندی :  آشپزی

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود


باکس فیلم


بالا